Team Juntunen Oy

Team Juntunen Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, joka on erikoistunut turvetuotantoon, kuljetukseen ja nykyisin myös konepajatoimintaan.

Turpeesta on hyvä ponnistaa

Vuonna 1976 Kauko Juntunen aloitti turveurakoinnin Rantsilan Savalonevalla. Tuskinpa hän arvasi, että neljä vuosikymmentä myöhemmin Juntusen nimi oli edelleen tuttu näky turvealalla – tällä kertaa isänsä viitoittamalla tiellä jatkavan Heikki Juntusen perustaman yrityksen muodossa. Turpeesta on hyvä ponnistaa, sillä menestyksen myötä yritys muuttui osakeyhtiöksi ja laajensi toiminta-aluettaan konepajaliiketoiminnan ostolla. Tänä päivänä monialainen ja pitkän kokemuksen omaava Team Juntunen palvelee ylpeästi niin suuria kuin pienempiäkin asiakkaita.

Tuotteet ja keskeinen osaaminen

  • Kuljetuspalvelut
  • Urakointipalvelut
  • Konepaja- ja korjaamopalvelut: koneiden huolto, korjaus ja valmistus
  • Sekä pienten että suurten kappaleiden koneistus

 

Moniosaajat

Team Juntunen Oy työllistää vakituisesti parikymmentä työntekijää ja kesällä turpeennoston aikaan noin kymmenen kesätyöntekijää – useita aliurakoitsijoita ja heidän työntekijöitään unohtamatta. Myös talvella palkataan lisävoimia, joskaan ei niin paljon kuin kesällä. Sitoutunut ja joustava henkilöstö on Team Juntusen selkäranka, sillä nämä moniosaajat tekevät yrityksestä aidosti monipuolisen huipputoimijan. Arvojamme ovat muun muassa kehittyminen, muutoskykyisyys, turvallisuus, yhteiskuntavastuu ja henkilöstön arvostus, sillä meidän mielestämme hommat hoituu parhaiten hyvillä tekijöillä, nykytekniikalla ja pilke silmäkulmassa!

Ota yhteyttä

Team Juntunen Oy

info@teamjuntunen.fi
Puh. +358 40 558 8305

Wilppolantie 2
92500 Rantsila